Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 11:23

Παραμυθένια Χριστούγεννα στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts

Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Trésor Hotels & Resorts-της πρώτης ελληνικής συλλογής boutique ξενοδοχείων, με εντεταγμένα ήδη περισσότερα από 25 ξενοδοχεία-θυσαυρούς-με τίτλο “Live your Trésor Christmas Fairytale, in 25 Boutique Hotels”, είναι από σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στον αέρα, τόσο στο site tresorhotels.com, όσο και στα social media της εταιρίας.

Η καμπάνια έχει στόχο να προωθήσει τα μοναδικά εορταστικά πακέτα εμπειρίας, που προσφέρουν τα ξενοδοχεία-μέλη της αλυσίδας, δημιουργώντας ένα παραμύθι, μία μικρή ιστορία γύρω από αυτά, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας παράλληλα την εικόνα της μάρκας.

Το βασικό concept στηρίζεται στο παραμύθι των Χριστουγέννων και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν για τους επισκέπτες τα ξενοδοχεία-μέλη μας, με μοναδικά εορταστικά πακέτα που θα προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.
 
Συγκεκριμένα, κάποια από τα εορταστικά πακέτα είναι:
    •    Ατμοσφαιρικά Χριστούγεννα στο ιστορικό Kyrimai Hotel
    •    Απολαύστε μαγικές γιορτές με το Εορταστικό Πακέτο του Αρχοντικού Καλτεζιώτη
    •    Χριστούγεννα με ιππασία στο αρχοντικό Hotel Villa Vager
    •    Με special events και λαχταριστά μενού, περάστε αξέχαστα τις γιορτινές μέρες μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο The Margi!

Τις μικρές αυτές ιστορίες των Χριστουγέννων, θα συνοδεύσουν διαγωνισμοί, με λαμπερά δώρα, αποκλειστικά για τα μέλη του TClub!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ