Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 12:39

Εορταστικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George

 Τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George γιορτάζουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα παρέα και υιοθετούν ένα πρωτότυπο θέμα.
Με ασπρόμαυρα στοιχεία που παραπέμπουν στην κλασική σκακιέρα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν η «Βασίλισσα» και ο «Βασιλιάς»!

Σκοπός τους για μια ακόμη χρονιά να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ταξιδέψουν τους επισκέπτες τους σε παραμυθένια σκηνικά.

Για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των γιορτών, από αρχές Δεκεμβρίου τα ξενοδοχεία θα είναι στολισμένα και θα σας περιμένουν να απολαύσετε τα μοναδικά εδέσματα και γλυκά του Christmas Flavor μενού στο Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Γευτείτε τις εορταστικές δημιουργίες του ζαχαροπλάστη μας, όπως ο Χριστουγεννιάτικος κορμός μαύρης σοκολάτας ή το αγγλικό Χριστουγεννιάτικο κέικ με τζίντζερ και μέλι, συνοδευόμενα από το ρόφημα της επιλογής σας (καφές, τσάι ή ζεστή σοκολάτα) στη μοναδική τιμή των 15€. Mη ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τα Χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση!

Γιορτάστε μαζί μας τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου στις Χριστουγεννιάτικες & Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις. Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου δημιούργησε μοναδικά εορταστικά μενού που θα εκπλήξουν και του πιο απαιτητικούς πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το εορταστικό πρόγραμμα στα εστιατόρια GB Corner, GB Roof Garden και Tudor Hall μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link:
http://issuu.com/grandebretagne/docs/festive_brochure

Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές. Επισκεφτείτε τώρα την εορταστική μας ιστοσελίδα και εκμεταλλευτείτε τις φετινές προσφορές:
http://exclusives.lc.com/athens/xmas