Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 09:22

Στην Ελλάδα το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης

Τη διάκριση «Most Romantic Historic Hotel of Europe» έλαβε το ξενοδοχείο Aigialos στα Φηρά της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο Αιγιαλός έλαβε την 1η θέση στις προτμήσεις του κοινού στην κατηγορία Most Romantic Hotels ανάμεσα σε 600 καταγεγραμμένα Ιστορικά Ξενοδοχεία Historic Hotels of Europe. Μεταξύ των 10 βραβευθέντων ξενοδοχείων που επιλέχθησαν φέτος από το κοινό, είναι και το διάσημο Badrutt’s Palace στο Saint Moritz της Ελβετίας που διακρίθηκε ως “Best Historic Hotel of Europe with A Story to Tell”.

 

«Κάθε ιστορικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε σήμερα επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προφέρει, την προσήλωσή στην ποιότητα, και την προσφορά του στον Ευρωπαϊκό πολιτιστικό τουρισμό. Ώς θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού της Ευρώπης και εξαιρετικοί οικοδεσπότες του σήμερα, οι ξενοδόχοι των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης έχουν ένα κοινό στόχο: να προσφέρουν εμπειρίες διαμονής με πολυτέλεια, γεμάτες ιστορία και πολιτισμό εμπνέοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τον τόπο που επιλέγει για το ταξείδι του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Οργανισμού Historic Hotels of Europe κα Βαρβάρα Αυδή και ιδρυτής του ελληνικού δικτύου ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε με κάθε επισημότητα στο πολυτελές και ιστορικό American Hotel στο Άμστερνταμ, και το βραβείο για το ξενοδοχείο Αιγιαλός παρέλαβε η κυρία Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ σην Ολλανδία και το Βέλγιο.