Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 09:07

Διάκριση του Hilton Αθηνών στα Business Traveller Awards 2013

Τo Hilton Αθηνών συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα business ξενοδοχεία στη δυτική Ευρώπη μαζί με τα ξενοδοχεία Park Hyatt Paris-Vendôme, Hotel Adlon Kempinski Berlin και Four Seasons George V Paris. Οι αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού Business Traveller ψήφισαν το Hilton Αθηνών ως ένα από τα καλύτερα business ξενοδοχεία.

 Στη μεγαλοπρεπή  τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kensington’s Royal Garden Hotel του Λονδίνου, το Business Traveller βράβευσε τις σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Ο Bart van de Winkel, Area General Manager, Greece & Cyprus, Hilton Worldwide, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτό το βραβείο είναι μια σημαντική αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Η προνομιακή τοποθεσία, το επαγγελματικό σέρβις και οι ανέσεις που παρέχουμε έχουν δώσει στο Hilton Αθηνών περίοπτη θέση  στις προτιμήσεις των business travellers τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό”.