Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 23:39

Elektra Hotel and Spa: Η σίγουρη επιλογή χαλάρωσης

Στο λιμάνι της Καλαμάτας λίγα μέτρα από το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης και μια ανάσα από την παραλιακή ζώνη το "Elektra Hotel and Spa" προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή στους υπέροχους χώρους συνδυασμένη με τις σύγχρονες ανέσεις, και το άψογο σέρβις που σίγουρα θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις  καθ΄ολη την διάρκεια του χρόνου.

Το ξενοδοχείο  διαθέτει 30 δωμάτια που η διακόσμηση τους και τα πολυτελή λευκά είδη σε συνδυασμό με την μαγευτική θέα προς τον Μεσσηνιακό κόλπο ενώνονται και απογειώνουν την αίσθηση της χαλάρωσης.


Κάθε πρωί στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου οι νότες της απαλής μουσικής έρχονται και γίνονται ένα με της της αρωματικές νότες από την τεράστια ποικιλία των Μεσσηνιακών προϊόντων.

Μετά από το πρωινό σας μπορείτε να επισκεφτείτε την πισίνα του ξενοδοχείου που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και να δροσιστείτε κάνοντας βουτιές και πίνοντας δροσερούς καφέδες. Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στον χώρο της πισίνας σερβίρονται γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από τον σεφ του ξενοδοχείου όπου το στήσιμο, η ποιότητα των υλικών αλλά και η αρμονία των γεύσεων θα σας δείξουν τι εστί καλό φαγητό.Για του πελάτες που αναζητούν επιπλέουν τρόπους χαλάρωσης στο Spa  του ξενοδοχείου μπορεί να διαλέξει μέσα από χιλιάδες θεραπείες αυτή που θα του διεγείρει τις αισθήσεις και θα τον κάνει να αποβάλει όλο το στρες της καθημερινότητας.


Περισσότερες Πληροφορίες εδώ