Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 00:00

Emirates Palace: Όταν η πολυτέλεια ξεπερνάει τα 5 αστέρια...

Το Emirates Palace βρίσκεται στην καρδιά του Abu Dhabi μια ανάσα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα και τις επιχειρηματικές περιοχές.



Ένα μαγευτικό μέρος που σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε παροχές που ξεπερνούν τα 5 αστέρια. Μια εμπειρία που σίγουρα θα σας καθηλώσει. Διαθέτει 394 δωμάτια και σουίτες με μαγευτική θέα στον Περσικό κόλπο και στην παραλία του ξενοδοχείου. Δωμάτια που είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να τα περιγράψεις. King size bed, πολυτελή είδη διακόσμησης, ανάλαφρα μαλακά σεντόνια και μια τεράστια τζαμαρία που καδράρετε όλη η ομορφιά του τοπίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 τεράστιες πισίνες με υπέροχες αναπαυτικές ξαπλώστρες στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον ήλιο και το νερό.



Το Anantara Spa Abu Dhabi θα σας μεταφέρει αμέσως σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν κόσμο όπου η μόνη λέξη που κυριαρχεί είναι η χαλάρωση. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφεθείτε στα μαγικά χέρια των θεραπευτών και σίγουρα αυτό το ταξίδι αναζωογόνησης δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ.



Το Emirates Palace διαθέτει 14 εστιατόρια από τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τα γευστικά σας ταξίδια. Οι chef έχουν δημιουργήσει με πάθος και αγάπη τα μενού με τους επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ