Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 11:19

Caramel Boutique Resort: Απαράμιλλη πολυτέλεια στην καρδιά της Κρητικής Ριβιέρας

Το νέο "Caramel Grecotel Boutique Resort" άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο και  αποτελεί το νέο στολίδι στη συλλογή των ξενοδοχείων της Grecotel. Κτισμένο στην καρδιά της Κρητικής Ριβιέρας, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου το νέο resort της Grecotel υπόσχεται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στις εγκαταστάσεις του.

Διαθέτει 69 βίλες και σουίτες διακοσμημένες με design έπιπλα και αντικείμενα, πολύχρωμα μπλε πλακάκια, μεγάλα μπάνια που θυμίζουν spa και φυσικά θέα στην θάλασσα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου.  Ένα ξενοδοχείο που η λέξη πολυτέλεια το χαρακτηρίζει απόλυτα.



Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα γευστικό κρητικό πρωινό, στην συνέχεια δροσιστείτε στην τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας δροσερά καλοκαιρινά cocktails, και το μεσημεράκι όταν πεινάσετε το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ελαφριά σνακ με ελληνικά αρώματα. Το βράδυ όταν ο ήλιος "βουτήξει" στην θάλασσα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Caramel Restaurant". Ένας τεράστιος μπουφές με κρύα και ζεστά πιάτα, ολόφρεσκες σαλάτες με κρητικά λαχανικά, ποικιλίες τυριών καθώς και γλυκούς πειρασμούς σας περιμένουν για να ξεκινήσετε το δικό σας γαστρονομικό ταξίδι.

Για τους μικρούς φίλους το Caramel Boutique Resort έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τα παιδιά μια τεράστια ποικιλία από δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Επιμέλεια: Γ.Π