Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 10:26

Μεγάλες επιτυχίες της Navarino Golf Academy στο 40ο Corfu International Amateur Championship

Η ομάδα Juniors της Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στο 40ο Corfu International Amateur Championship, που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στις 19-25 Μαΐου.

Η πενταμελής ομάδα των Μεσσήνιων της Navarino Golf Academy που συμμετείχε για πρώτη φορά στο τουρνουά, υπό την καθοδήγηση του PGA Pro της Ακαδημίας, Αδάμ Κρητικού, έλαβε διακρίσεις σε πολλές θέσεις, ανάμεσα σε 95 συμμετοχές, από την Ελλάδα, την Αγγλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες Ο 15χρονος Άλεξ Σαρδέλης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό, ενώ ο 14χρονος Γιώργος Τομαράς και ο 16χρονος Αλέξανδρος Αθανασόπουλος προκρίθηκαν στον ημιτελικό.

Οι συμμετέχοντες του τουρνουά αγωνίστηκαν αρχικά στον προκριματικό γύρο “Stroke play” και οι 8 πρώτοι προκρίθηκαν στο “Match play”. Ο νεότερος παίκτης του τουρνουά, ο 10χρονος μαθητής της Navarino Golf Academy, Θεοδόσης Αθανασόπουλος, απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου Ανερχόμενου Παίκτη» του αγώνα.

Αριθμώντας ήδη περισσότερα από 80 μέλη, η Navarino Golf Academy υπό την εποπτεία των Golf Professional Θέμη Γκίνη και Αδάμ Κρητικού, συμβάλλει εδώ και 4 χρόνια στην εκμάθηση και διάδοση του γκολφ στην Ελλάδα, μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών αλλά και μέσω του προγράμματος ανοικτής συμμετοχής «Ημέρες γκολφ για παιδιά και εφήβους». Στόχος της Ακαδημίας είναι να μυήσει τα παιδιά και τους εφήβους στο δημοφιλές αυτό άθλημα και να αναδείξει μελλοντικά, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία αλλά και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com.