Η κλασική ιταλική συνταγή, στην αυθεντική της εκδοχή.
Η μερέντα είναι από τις αγαπημένες γεύσεις όλων μας.
Η ελληνική μεσογειακή κουζίνα που περιλαμβάνεται από το 2010 στην 'Αυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Unesco για τα ευεργετικά της στοιχεία, προσελκύει όλο και περισσότερους Γάλλους, γράφει η εφημερίδα Le Figaro.
Σήμερα θα σας παρουσιάσoυμε μια αγαπημένη μακαρονάδα με γαρίδες.
Σε... πολιορκητικό κριό για τη διείσδυση στην αγορά της Κίνας αναδεικνύεται η ελληνική γαστρονομία, όπως αποκάλυψε το Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ, που διεξήχθη στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen της Κίνας από τις 9 έως τις 20 Μαΐου 2018, με τη στήριξη του δήμου Ζακύνθου και υπό την αιγίδα του…