Σεμινάριο για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού με τίτλο "Culinary Tourism Bootcamp" θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου IMIC 2013. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι για να εδραιωθεί μια περιοχή ως δημοφιλής γαστρονομικός προορισμός και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες χάρη…
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 13:04

Ψητές μπριζόλες με blue cheese και τσίλι

To cookbox.gr προτείνει την πιο νόστιμη ψητή μπριζόλα που έχετε φάει ποτέ...ΥΛΙΚΑ • 25 ml. ελαιόλαδο • 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες • 6 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλεταρισμένες • 60 γρ. τυρί κρέμα • 30 γρ. blue cheese • 2 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένη • 1 κρεμμυδάκι…
Επιμέλεια: Γιάννης ΠαναγόπουλοςΣίγουρα όποιος ακούει σουβλατζίδικο του έρχεται στο μυαλό ένα μικρό μαγαζί με λίγα τραπέζια μέσα και έξω, σε στενά δρομάκια, σε πλατείες που η διακόσμηση του χώρου δεν είναι και τόσο προσεγμένη. Το Travel - Ελευθερία Online βρήκε και σας παρουσιάζει τα 3 πιο μοντέρνα σουβλατζίδικα της Αθήνας!!!Souvlaki…
Drync είναι το όνομα της εφαρμογής που επιτρέπει στον πελάτη όχι μόνο να μάθει κάθε λεπτομέρεια για το κρασί που επιλέγει αλλά αν επιθυμεί, ακόμη και να το αγοράσει. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σκανάρει την ετικέτα της φιάλης και μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο κρασί.Ανάμεσα…
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 12:33

To Cookbox προτείνει: Cheeseburger

To Cookbox προτείνει ένα λαχταριστό και υγιεινό Cheeseburger!!! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 30 ml. ελαιόλαδο 1 κ.σ. BBQ Sauce Ηellmann's Αλάτι 1/2 κ.γ. 1/4 κ.σ. ταμπάσκο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 κ.γ. 4 ψωμάκια για μπέργκερ 4 φέτες τυρί του τοστ 1 ντομάτα κομμένη σε 4 λεπτές…