Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 06:22

Μελιτζάνες γεμιστές με στραπατσάδα

Οι ζουμερές ντομάτες μεταμορφώνουν τα αυγά της στραπατσάδας σε απαλά κοκκιν...όξινα συννεφάκια.
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 06:59

Λουκουμάδες μήλου με σος κανέλας

Δίνουμε άρωμα κανέλας και μήλου στους παραδοσιακούς λουκουμάδες σε μια αρωματική συνταγή που θα σας πάρει τα μυαλά.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 06:49

Κατσικάκι καπαμά

Ο Γιάννης Ευθυμίου μας δίνει τη συνταγή για αυτή την χαρακτηριστική σπεσιαλιτέ, από τα πιο δημοφιλή πιάτα του Μαγειροτεχνείου Παράγκα στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου.
Μια συνταγή για να εντάξουμε περισσότερα λαχανικά στο τραπέζι μας με λίγο πιο γευστικό τρόπο.
Φτιάχνουμε μια διαφορετική, αλμυρή tarte tatin, ντυμμένη στα... κόκκινα, κεντημένη με κάπαρη, ελιές και φρέσκο θυμάρι.