Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 06:37

Πεντανόστιμο ριζότο του εργένη

Μπορεί μια συνταγή να συνδυάζει την νοστιμιά, να φτιάχνεται γρήγορα και να μπορεί να την εκτελέσει ακόμη και ένας εργένης; Φυσικά και γίνεται!
Παρότι τα ζυμαρικά και οι σάλτσες δίνουν αμέτρητες αφορμές για συνδυασμούς υλικών και αυτοσχεδιασμούς, υπάρχουν και μερικές συνταγές που δεν αλλάζουν.
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για τις μέρες που χρειάζεται να φτιάξετε κάτι στα γρήγορα αλλά και για όταν θέλετε να αποφύγετε το κρέας.
Η συνταγή για ένα από τα πιο λαχταριστά σιροπιαστά γλυκά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής.
Σοτάρετε τα λαχανικά στο γουόκ ή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε στη συνέχεια τις γαρίδες και στο τέλος τα νουντλς που προτιμάτε, ανακατεύετε καλά ώστε να δέσουν μεταξύ τους τα υλικά κι έχετε ένα ελαφρύ και νόστιμο αστιατικό φαγητό στο πι και φι.