Ο chef Jean Marie Hoffmann έφτιαξε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία λαχταριστη συνταγή με ζυμαρικά φούρνου.
Ο Πέτρος Συρίγος ετοίμασε στην εκπομπή "Το Πρωινό" λιγκουίνι με πέστο και ντοματίνια.
Ο Γιώργος Πορφύρης έφτιαξε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" μελιτζάνες στον φούρνο με χοιρινό και μπεσαμέλ γιαούρτι.
Cheesecake φράουλα! Το καλύτερο δροσιστικό γλυκό της άνοιξης από το foodurismo.com.
Ο Γιώργος Πορφύρης προτείνει μια συνταγή για μπουγάτσα με κρέμα και κανέλα στην εκπομπή "Super Κατερίνα".