Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 06:05

Nτολμαδάκια με σόγια

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που προτιμούν τα ντολμαδάκια με σόγια κι όχι με κιμά; Τότε μπορείς να φτιάξεις την παρακάτω συνταγή που θα γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Η ιστορία της τσουχτής, της μακαρονάδας που είναι φτωχή σε υλικά, αλλά πλούσια σε γεύση και...θερμίδες, μας πάει αρκετά πίσω στο χρόνο.
Δεν είναι το κλασικό παγωτό βανίλια που θα το σερβίρετε σε μπολάκι με σιρόπι και αμύγδαλα.
Ταλιάτα σημαίνει στα ιταλικά «φέτα» και είναι ένα από τα εμβληματικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας.
Δεν ξέρεις τι άλλο να μαγειρέψεις και έχεις στερέψει από ιδέες; Αξίζει να δοκιμάσεις τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ρεβίθια στον φούρνο και θα εκπλαγείς από την ωραία γεύση τους.