Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε στο ethnos την συνταγή για αυτή την πανακότα που μοσχοβολάει φρέσκο βασιλικό.
Αδιαμφισβήτητα, οι ωραιότερες μπριζόλες είναι απλά ψητές στα κάρβουνα.
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 06:55

Παντζανέλα με ψητό καλαμάρι

Μια πολύ ωραία παραλλαγή σε ένα νόστιμο, χορταστικό, ιταλικό πιάτο που γεννήθηκε από ανάγκη και... αγαπήθηκε πολύ.
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 06:52

Σμυρναίικος μουσακάς, ο αυθεντικός

Βρήκαμε την συνταγή του αυθεντικού σμυρναίικου μουσακά.
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 06:50

Πένες αλ αραμπιάτα

Η arrabiata είναι τόσο καυτερή, που όποιος την τρώει γίνεται κόκκινος σαν τον εξαγριωμένο από τον θυμό, τον λυσσασμένο άνθρωπο (arrabbiare = λυσσάω).