Το mesclun (μεσκλέν, γνωστό κι ως μεσκλάν) είναι ένα μείγμα τρυφερών φύλλων από πέντε τουλάχιστον διαφορετικές ποικιλίες λαχανικών και χορταρικών, όπως τα παντζαρόφυλλα, η ρόκα, το σπανάκι, η μιζούνα, το τατσόι κι ίσως κάποια πιο αρωματικά χόρτα.
Μια ιδιαίτερη συνταγή που κυκλοφορεί από στόμα, σε στόμα και με τα ίδια σχεδόν υλικά ενός απλού γλυκίσματος, θα σας δώσει το πιο σοκολατένιο υγρό κέικ.
Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό το γλύκισμα που έχει και λίγες θερμίδες είναι ο φούρνος μικροκυμάτων. Μια συνταγή για τάρτα λεμόνι έτοιμη στο άψε-σβήσε.
Μια ζεστή, ζουμερή, σπιτική τυρόπιτα! Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί επιστρέφοντας σπίτι το βράδυ, να είχατε ένα κομμάτι; Ακολουθεί συνταγή για να την φτιάχνετε στο πι και φι.