Η Telegraph, για ακόμη μία φορά, εκθειάζει τις ομορφιές της χώρας μας, φτιάχνοντας το δικό της Top 20 των ελληνικών νησιών.
Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει πατατοκεφτέδες με καπνιστό γιαούρτι.
Από την Κέρκυρα μέχρι την Κεφαλονιά, το travelgo σας προτείνει να επισκεφθείτε τέσσερα παραθαλάσσια χωριά του Ιονίου που ξεχωρίζουν για τη φυσική ομορφιά τους.
Εκτενές εντυπωσιακό αφιέρωμα στην Αλόννησο δημοσίευσε η γαλλική «Le Figaro» εκθειάζοντας τον υποβρύχιο πλούτο του προορισμού και το φυσικό θαλάσσιο πάρκο.
Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει μοσχάρι με καπνιστή μελιτζάνα και ταχίνι.