Σεμινάριο για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού με τίτλο "Culinary Tourism Bootcamp" θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου IMIC 2013. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι για να εδραιωθεί μια περιοχή ως δημοφιλής γαστρονομικός προορισμός και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες χάρη…
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 10:41

Προσκύνημα στη Μονή Πανορμίτη

Μεταξύ Ρόδου και Μικρασιατικών Ακτών, υπάρχει ένα μικρό νησί η Σύμη όπου εκεί βρίσκεται η Μονή του Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτη, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Δωδεκανήσου. Μια επιβλητική μονή κτισμένη ανάμεσα σε πεύκα και πανύψηλα κυπαρίσσια. Στη μονή υπάρχουν δύο μουσεία: το εκκλησιαστικό και το λαογραφικό. Υπάρχει γηροκομείο…
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 09:36

Το Baba Au Rum, στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμο

Ιδιαίτερη σημασία και για την Ελλάδα είχε φέτος η ανακοίνωση των νικητών των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου καθώς για ακόμα μια φορά δεν λείπει το ελληνικό στοιχείο. Την πρώτη θέση για δεύτερη χρονιά κατέχει τo Artesian του Λονδίνο, ενώ το Dead Rabbit της Νέας Υόρκης ξεχώρισε ως το σημαντικότερο…
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 13:11

Το Octoberfest πάει Κέρκυρα!!!

Φεστιβάλ μπύρας Corfu-Bavaria διοργανώνει η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου στο χωριό Αρίλλας και προσκαλεί τέσσερις ξεχωριστούς ζυθοποιούς από την Βαυαρία. Σκοπός του Festival είναι η συνάντηση δυο πολιτισμών, η επικοινωνία και η γνωριμία λαών μέσα από την μπύρα, τη γαστρονομία, το χορό και τη…
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 11:37

TOP 3 μπαράκια που πρέπει να πάτε το ΣΚ!!!

Του Γιάννη ΠαναγόπουλουΤο Σαββατοκύριακο έφτασε και όλοι μας θα βγούμε έστω για ένα χαλαρό ποτάκι με την παρέα μας. Το Travel - Ελευθερία Online βρήκε και σας προτείνει 3 μπαράκια που σίγουρα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.MoMix Κοκτέιλ σε μορφή σφαίρας, σφηνάκια σε μικρά κουταλάκια, κοκτέιλ σε πιάτο…