Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 00:00

Lufthansa: Στα καλύτερα του κόσμου το Lounge στο Ελ. Βενιζέλος

Στη 2η θέση ανάμεσα στα 70 lounges της Lufthansa ανά την υφήλιο κατέταξαν το lounge της Αθήνας οι επιβάτες της εταιρείας.

 Τα τελευταία χρόνια η BusinessLounge της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για το πρωτοποριακό ύφος που τη χαρακτηρίζει. Αν και απλή, είναι παράλληλα μοναδική και εκτιμάται ιδιαιτέρως τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες. Εξαιρετικά, φρέσκα ελληνικά προϊόντα, ποικιλία παραδοσιακών «σπιτικών» γεύσεων και ένα προσωπικό που προσφέρει με ενθουσιασμό αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Πρόσφατα η αίθουσα αναμονής κέρδισε τιμητική διάκριση από τους πλέον πολύτιμους και αμερόληπτους κριτές: τους απαιτητικούς επισκέπτες της.

 

Τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας πελατών της Lufthansa που διεξήχθη το 2013 ήταν ξεκάθαρα: κορυφαία βαθμολογία και διάκριση στην 1η θέση για τη φιλικότητα του προσωπικού και την καθαριότητα και φροντίδα των χώρων της και κατάταξη στη 2η θέση για την κατηγορία “Food & Beverage”, καθώς και για την “Ατμόσφαιρα” και τη συνολική βαθμολογία.

 Οι επιβάτες BusinessClass και οι κάτοχοι καρτών StarGold που ταξιδεύουν με τις εταιρίες Lufthansa, SWISS, AustrianAirlines ή με τις εταιρίες μέλη της StarAlliance, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή ατμόσφαιρα - έναν ευχάριστο χώρο, όπου οι πελάτες αισθάνονται πραγματικά άνετα. Πέραν της ήρεμης ατμόσφαιρας, η LufthansaBusinessLounge προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ζεστών και κρύων ελληνικών γευμάτων, καθώς και μια απαράμιλλη συλλογή εκλεκτών ελληνικών κρασιών, διεθνών και Ελληνικών αλκοολούχων ποτών και γερμανικής μπύρας draught.

Είτε πρόκειται για ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και μέλι από την Πελοπόννησο, της σειράς προϊόντων NavarinoIcons, είτε για τις εκλεκτές μαρμελάδες από τη Μυτιλήνη και τη Γουμένισσα, των Οικοτεχνιών Παπαγιαννίδη και Οι Γουμένισσες, σαλάμι από τη Λευκάδα, τυρί από τη Νάξο και τη Μυτιλήνη, ελληνικό γιαούρτι, οργανικές ελιές Πελοποννήσου παραγωγής της εταιρίας SelesiaGreen – μόνο τα εκλεκτότερα τοπικά προϊόντα επιλέγονται για το μενού προκειμένου να αντιπροσωπεύσουν το γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας.

 Παράλληλα υπάρχει μια εξαιρετική συλλογή βραβευμένων κρασιών των οινοποιείων Παπαγιαννάκου, Γαία Οινοποιητική, Χατζηβαρύτη & Κτήμα Τσέλεπου, συνοδευόμενα από μια μεγάλη συλλογή τόσο από διεθνή όσο και από εγχώρια αλκοολούχα ποτά, όπως Ούζο Πιτσιλαδή, Ούζο Στουπάκι, Μαστίχα Homericon, MetaxaPrivateReserve” και το εκλεκτό τσίπουρο Τσιλιλή “DarkCave”, που παλαιώνεται σε βαρέλια για 5 χρόνια.

Πηγή:news.gr