Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο που γίνεται η παρασκευή του φαγητού που διανέμεται κατά την διάρκεια μιας πτήσης, πού πάνε τα απορρίμματα των τροφίμων και τι γίνεται με το φαγητό όταν κάποια πτήση έχει καθυστέρηση.
«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το δεκάμηνο του 2015, με τους διακινηθέντες επιβάτες να φθάνουν τους 45,3 εκατομμύρια έναντι 41,1 εκατ. που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2014.
Το Ντουμπρόβνικ (Dubrovnik) της Κροατίας μοιάζει σαν να έχει παγώσει στο χρόνο!
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 13:22

9+1 παραδοσιακές γεύσεις από την Κύπρο!

Η Κύπρος, το νησί της Αφροδίτης και το νησί που βρίσκεται μέσα στις καρδιές μας. Όταν την επισκεφτείς νιώθεις πως είσαι στη πατρίδα σου και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι το περιβάλλον μοιάζει με αυτό της Ελλάδας, οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και μιλούν την γλώσσα σου -βέβαια με κάποιους…
Η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης, αποτέλεσμα της δημιουργικής έμπνευσης των επαγγελματιών της πόλης, θα αποτελέσει φέτος τον κεντρικό άξονα των δράσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας "Thessaloniki Food Festival" που θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.