O Keri Jones εστιάζει μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες στις ταξιδιωτικές εντυπώσεις, στην γαστρονομία, στον πολιτισμό, στην ιστορία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη κι αναζήτησε -όπως είπε - όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν αξιόλογο τουριστικό προορισμό.
Μενταγιόν αστακού, καρπάτσιο μαύρης τρούφας, βελουτέ μήλου με χτένι και χαβιάρι, σορμπέ μανταρίνι, ρόδια σοκολάτας μέχρι και γκουρμέ μενού «Take away» έχουν ετοιμάσει τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Μια ιδέα που θα ενθουσίαζε και τον ίδιο, θα του ικανοποιούσε ένα όνειρο, θα του έλυνε ερωτηματικά και θα τον έβαζε σε έναν κόσμο που έχει χαθεί εδώ και δεκάδες αιώνες έβαλε μπροστά να υλοποιήσει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Κόκκινος.
Με δυναμική συνεχίζει το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς να υλοποιεί το στόχο του για επαφή με την τουριστική αγορά και την αγορά εργασίας στο χώρο της φιλοξενίας, σε συνδυασμό με τις υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες.