Με στόχο την ανάδειξη στην κυπριακή τουριστική αγορά του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος, της γαστρονομικής παράδοσης, της θρησκευτικής κληρονομιάς και των φυσικών καλλονών της Λέσβου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου υλοποίησε από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στο νησί για δύο Κύπριους δημοσιογράφους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Fraport Greece, διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά, μια ξεχωριστή γαστρονομική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους δήμους Θεσσαλονίκης και Θέρμης, καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Η τέταρτη χρονιά του Φεστιβάλ «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» έθεσε εκ νέου στο επίκεντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νάξου συνδυάζοντας τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, και τη φιλοξενία.
Στην καρδιά του Τόκιο υπάρχει μια γειτονιά που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή: το Jimbōchō. Γεμάτη μικρά βιβλιοπωλεία, καφέ και εστιατόρια με τοπικές γεύσεις, έχει υπάρξει στέκι διανοουμένων για δεκαετίες και σήμερα προσελκύει μια νέα γενιά επισκεπτών.
Μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους απο τον Βαγγέλη Δρίσκα.