Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε αυτό το γλυκοφάγωτο μοσχαράκι με το χοντρό μακαρόνι και τη σάλτσα ντομάτας που μοσχοβολάει θυμάρι και βασιλικό.
Θεωρείται ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης και η διάκριση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Άλλωστε, όποιος το έχει επισκεφθεί, μπορεί εύκολα να καταλάβει το γιατί.
Τις ταξιδιωτικές τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα δεκαετία αποκαλύπτει σε άρθρο του στο ehotelier.com, ο επικεφαλής ερευνών και συνεργατών της Expedia Group, Abhijit Pal.
Με πτώση 2,2% στην πληρότητα έκλεισε το 2019 για τα ξενοδοχεία της Αθήνας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού. Την ίδια στιγμή, μειωμένο κατά 1,4% είναι το έσοδο ανά διαθέσιμο δωμάτιο (RevPar), ενώ μικρή άνοδο, κατά 0,9% σημείωσε η μέση τιμή του δωματίου, των ξενοδοχείων…
Τα λαζάνια είναι ένα κλασσικό ιταλικό πιάτο, που αγαπάμε, καθώς μοιάζει αρκετά με το δικό μας παστίτσιο.