Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 08:04

Ονειρικές διακοπές - Το κάστρο του The Crown νοικιάζει σουίτα στο Airbnb (φωτο)

Το εντυπωσιακό κτήμα του 11ου αιώνα, το οποίο παρουσιάζεται ως κάστρο του Windsor και στους τρεις κύκλους του The Crown, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της βασιλικής σουίτας την Πρωτοχρονιά.

Στη σουίτα τριών δωματίων διέμεναν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου όταν επισκέπτονταν το κάστρο στην πόλη Γκράνθαμ, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Βικτόρια και ο βασιλιάς Γεώργιος IV.

Το κάστρο είναι ιδιοκτησίας του 11ου δούκα και της δούκισσας του Ρούτλαντ και έχει επίσης εμφανιστεί στην οθόνη στις ταινίες The Young Victoria, The Da Vinci Code και Victoria & Abdul.

Όσοι επιλέξουν τη διαμονή στο κάστρο απολαμβάνουν βασιλικό απογευματινό τσάι, δείπνο στο μεγαλοπρεπές σαλόνι και ποτά στη βιβλιοθήκη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Δούκισσα του Rutland είπε στο δελτίο τύπου: «Η βασιλική σουίτα είναι ένας πραγματικά μοναδικός χώρος με μια συναρπαστική ιστορία, γι 'αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι με τους καλεσμένους για πρώτη φορά μέσω Airbnb», είπε η δούκισσα του Ράτλαντ.

«Είτε έλκεστε από την απίστευτη αρχιτεκτονική, θέλετε να ζήσετε τον πλούσιο βασιλικό τρόπο ζωής ή απλά να ακολουθήστε τα βήματα των αγαπημένων σας αστεριών, μια διαμονή στο Belvoir είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία», προσθέτει σχετικά με το κάστρο του The Crown.

Η ιστορική, δραματική σειρά «The Crown» είναι η πιο δημοφιλής του Netflix, μία βιογραφική ιστορία σχετική με τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.