Το Grecotel Pallas Athena στην καρδιά της νεοκλασικής Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, αποπνέει αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας µε popεπιρροές, υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους σχεδιαστές και avant garde καλλιτέχνες που διατρέχουν τους χώρους του και τα 63 δωμάτια (τα περισσότερα από αυτά σουίτες). Το ατμοσφαιρικό Pallas Athena TheRestaurant στον πρώτο όροφο…
Εντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζουν οι κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τον μήνα Ιούλιο σύμφωνα με τα στοιχεία της Travelplanet24. Συγκεκριμένα από 1 έως 20 Ιουλίου 2014, οι κρατήσεις σημείωσαν άνοδο της τάξεως του 46% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2013 και 40% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2012. Παρά…
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 14:09

Σπαγγέτι με λιαστή ντομάτα

Υλικά500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι150 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι 2 – 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κ.γ μπούκοβοΑλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΒράζουμε τα μακαρόνια σε μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.Παράλληλα στραγγίζουμε τις λιαστές ντομάτες και βάζουμε το λάδι τους σε ένα τηγάνι. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Ζεσταίνουμε το…
Του Γιάννη Παναγόπουλου Μέσα Ιουλίου, η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει σαν τρελή, και αυτη την φορά ετοιμάζω βαλίτσες για το διαμάντι της Μεσσηνίας που δεν είναι άλλο από την Costa Navarino. Έναν ξεχωριστό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στον οποίο η Starwood λειτουργεί και διαχειρίζεται δύο ξενοδοχεία, το The Westin Resort Costa…
Υλικά για 4 - 6 άτομαΓια τον πουρέ μελιτζάνας4 - 5 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες2 κουτ. σούπας ελαιόλαδοχυμός από 1/2 λεμόνιΓια τον κιμά1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο400 γρ. κιμάς από αρνίσιο μπούτι1 φλιτζάνι (200 ml) λευκό ξηρό κρασί1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, με το χυμό τους, που θα ψιλοκόψετε κονκασέ1 ξυλάκι κανέλας1/3…