Στο Ιταλικό εστιατόριο II Tramonto σας προσκαλεί και φέτος ο Αστέρας Βουλιαγμένης με την υπόσχεση ότι θα σας ταξιδέψει στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας. Σε έναν καλαίσθητο χώρο με design φωτιστικά, αναπαυτικές πολυθρόνες και μεγάλα παράθυρα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το εστιατόριο σας περιμένει για να απολαύσετε…
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 12:19

Ροδακινόπιτα

Υλικάγια 6 - 8 μερίδες8 ροδάκινα καλά πλυμμένα και κομμένα σε λεπτά φετάκια με τη φλούδα τους125 γρ. (1/2 πακέτο) βούτυρο (ή μαργαρίνη), μαλακωμένο + 50 γρ. επιπλέον, ψιλοκομμένο, για το ταψί125 γρ. ζάχαρη3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά3 κουτ. σούπας αποξηραμένη και τριμμένη καρύδα (θα τη βρείτε στα μεγάλα σούπερ…
Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη … έχετε πάει. Αν ψάχνετε, όμως, για ένα φρέσκο παρθένο νησί για να εξερευνήσετε σας παρουσιάζουμε την Αίγινα.Με τίτλο "Η Αίγινα είναι το πιο όμορφο ελληνικό νησί, για το οποίο δεν έχετε ακούσει ακόμα" , δημοσιεύετε το σημερινό άρθρο της η Huffington Post με το οποίο υμνεί…
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 09:45

Νέα συνεργασία ΣΕΤΕ με την ReviewPro

Νέα συνεργασία ξεκίνησε ο ΣΕΤΕ και η ReviewPro, εταιρεία με ηγετική παρουσία στον τομέα μέτρησης της ψηφιακής φήμης και της χρήσης κοινωνικών μέσων των ξενοδοχείων. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία ο ΣΕΤΕ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το βραβευμένο σύστημα online μέτρησης φήμης της εταιρείας και να αναλύει στοιχεία σχετικά…
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 02:49

Τυροπιτάκια με δυόσμο

Υλικά 2/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 2/3 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.σ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένα Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο σηκώσει (περίπου 500 γραμμ.) Για τη γέμιση: 300 γραμμ. φέτα βαρελίσια σε τρίμματα 200 γραμμ. ανθότυρο 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο…