Τα αφιερώματα που "φωτογραφίζουν" τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις τα επόμενα 10 χρόνια έχουν να αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.
Ένα διαφορετικό γλυκό έφτιαξε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή breakfast@star.
Ένα από τα χωριά στον ορεινό όγκο της Αρκαδίας που κερδίζει και με το παραπάνω τις εντυπώσεις με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον που το χαρακτηρίζει είναι και τα Λαγκάδια, το λεγόμενο και ως «κρεμαστό» χωριό της Πελοποννήσου, γιατί μοιάζει να κρέμεται στην απότομη πλαγιά του Μαινάλου όπου εντοπίζεται.
Ο χειμώνας μπήκε και επίσημα, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι... παγωμένοι προορισμοί για όσους αντέχουν τις χαμηλές θερμοκρασίες έχουν την τιμητική τους.
Η πληθωρική και αγαπημένη Κις Λορέν (quiche Lorraine) είναι μια τάρτα που έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα και τη συναντάμε αρκετά συχνά σε μπιστρό, καφέ αλλά και σπιτικά τραπεζώματα.