Ο Γιάννης Καλδάνης φτιάχνει τάρτα μήλου με τραγανό crumble αμυγδάλου.
Είναι γνωστό, σχεδόν τοις πάσι, ότι η Μάνη διαθέτει κάποιους από τους πιο όμορφους, πέτρινους οικισμούς όχι μόνο της Πελοποννήσου, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.
Xριστουγεννιάτικες αγορές, ατμοσφαιρικές παλιές πόλεις με πετρόχτιστα σοκάκια, σκι ανάμεσα σε χιονισμένα έλατα, βόλτες σε κάστρα, γέφυρες και ιστορικές πλατείες που μοιάζουν βγαλμένα από κινηματογραφικό σετ.
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει φτερούγες κοτόπουλο μαριναρισμένες με BBQ σως.
Τρεις ξεχωριστές επιλογές για φθινοπωρινή απόδραση.