Τάρτα ετοίμασε ο pastry σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Κερδίζοντας περισσότερες από 175.000 ψήφους, η Ελλάδα αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά «Wave Awards».
Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει λαχταριστή μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο.
Πολύ κοντά στην πόλη της Καρδίτσας, συναντά κανείς την υπέροχη τεχνητή λίμνη Πλαστήρα, η οποία σχηματίστηκε το 1959 μετά την ολοκλήρωση του φράγματος που βρίσκεται στη νότια πλευρά της.
Αφιέρωμα στην Πελοπόννησο έκανε πρόσφατα το αμερικανικό περιοδικό Forbes, παρουσιάζοντας την ως έναν λιγότερο γνωστό (για το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό), τεσσάρων εποχών προορισμό της Ελλάδας, γεμάτο με «εμπειρίες που θα αλλάξουν τη ζωή σου και πανέμορφα τοπία».