Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει μοσχαράκι λαδορίγανη με πατάτες γιαχνί.
Ονομάζεται Παλαιοκατούνα και βρίσκεται στην Ευρυτανία, ενώ απέχει από το Καρπενήσι 54 χιλιόμετρα.
Έρευνα για το καλύτερο ελληνικό νησί πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία ενημέρωσης καταναλωτών «Which?».
Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει κέικ αμυγδάλου με μαρμελάδα παντζαριού.
Το γεφύρι της Αρίστης αποτελεί ένα πραγματικό αριστούργημα των ανθρώπων της πέτρας, που είναι υπεύθυνοι και για τη χαρακτηριστική ηπειρώτικη αρχιτεκτονική γενικότερα.