Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μάς φτιάχνει σκιουφιχτά με μοσχάρι κοκκινιστό.
Στα βουνά του Σουλίου, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, 2 χλμ. από το χωριό Γλυκή συναντάμε τις πηγές του Αχέροντα.
Οι συντάκτες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller έφτιαξαν μια λίστα με τις δικές τους αγαπημένες παραθαλάσσιες πόλεις στην Ευρώπη.
Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα γευστικό φαγητό.
Η Πρέβεζα είναι από τους προορισμούς στην Ήπειρο που δεν περιμένεις να συναντήσεις.