Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα παραδοσιακό και γευστικό πιάτο.
Τη δυναμική έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Πάρο σηματοδότησε ο Μάρτιος, καθώς οι αφίξεις σημείωσαν αύξηση ακόμα και έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2019 που υπήρξε χρονιά ρεκόρ για το νησί.
Η ατμοσφαιρική καστροπολιτεία του Μυστρά στις πλαγιές του Ταϋγέτου, χωρίς δεύτερη σκέψη, λειτουργεί σαν χρονομηχανή για τον επισκέπτη της.
Ως πόλη με ιστορία χιλιάδων ετών και πολλά μουσεία, που ταυτόχρονα διαθέτει εξαιρετική γαστρονομία, «ζωντανή» νυχτερινή ζωή και ένα παλλόμενο από ζωή παραλιακό μέτωπο, παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Τουρισμού της, στην ετήσια ειδική έκδοση «European Cities Collection» του ταξιδιωτικού περιοδικού National Geographic Traveller για το 2023.
Η Τζένη και η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνουν κουλουράκια καρότου με ηλιόσπορο.