Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 10:34

Πολυτελής άφιξη στη Μασσαλία

Με θέα το παλιό λιμάνι, δίπλα στην παλαιότερη συνοικία της Μασσαλίας, γνωστή ως Πανιέρ, το ξενοδοχείο InterContinental Marseille - Ξενοδοχείο Dieu άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε έναν χώρο που η μόνη λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι η πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα…
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι την Σκιάθο την έχει προικίσει η φύση, καθώς διαθέτει περισσότερες από 60 ειδυλλιακές ακρογιαλιές και πλούσια βλάστηση. Διαθέτει πολλές ξενοδοχειακές μονάδες, οργανωμένες παραλίες, θαλάσσιες εκδρομές δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει ποια δραστηριότητα επιθυμεί μέσα από μια τεράστια ποικιλία. Καθώς μπαίνει κανείς στο…
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 09:05

Γαστρονομικό φεστιβάλ στο Bill & Coo Μυκόνου

Τον διακεκριμένο σεφ Δημήτρη Κατσιβέση υποδέχεται το εστιατόριο του Bill & Coo στις 5 Σεπτέμβρη στα πλαίσια των γαστρονομικών βραδιών που διοργανώνει το ξενοδοχείο. Δίπλα στην πισίνα, ατενίζοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα οι λάτρεις του γκουρμέ φαγητού θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν ένα μεσογειακό μενού με μικρές πινελιές από ασιατική…
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 13:04

κέικ με μαύρη μπίρα

Υλικά 1 φλιτζ. (220 γραμ.) μαύρη μπίρα 1/2 φλιτζ. (115 γραμ.) βούτυρο, κομμένο σε καρεδάκια 2 φλιτζ. (400 γραμ.) ζάχαρη 3/ φλιτζ. (60 γραμ.) κακάο 2 αυγά 2/3 φλιτζ. (160 γραμ.) γιαούρτι με πλήρη λιπαρά 3 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας 2 φλιτζ. (280 γραμ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2…
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 12:59

Κατσικάκι με μπίρα και πατάτες

Το πατατάτο, κατσίκι ή αρνί κοκκινιστό με πατάτες, είναι το φαγητό των πανηγυριών του Αιγαίου και από τα λίγα που μαγειρεύονται σε μεγάλα καζάνια στα ξύλα, από άντρες μόνον ειδικούς. Από τότε που το εξοχικό με καθήλωσε στη στεριά, ενίοτε νοσταλγώ μαζί με τους μπάλους και το πατατάτο, που εμείς…