Κομψότητα, καλαισθησία, art chic αισθητική και φυσικά άψογο service είναι μερικές από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Μια ανάσα από την Ακρόπολη, από μουσεία και γκαλερί καθώς και από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, το Grecotel Pallas Athena…
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και υπό την αιγίδα του περιοδικού Αθηνόραμα και της διοργάνωσης Χρυσοί Σκούφοι, διοργανώνουν στην Costa Navarino, σεμινάρια γαστρονομίας για τους επαγγελματίες της εστίασης. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Navarino Dunes, στην Costa Navarino, στις 5,6 &…
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 09:38

Τα Grace Hotels υποδέχονται το Καλοκαίρι

H Grace Hotels εγκαινιάζει την καλοκαιρινή περίοδο 2014 υποδεχόμενη τους πρώτους επισκέπτες της στις 15 Απριλίου στο Grace Mykonos και στις 26 Απριλίου στο Grace Santorini. Το Grace Mykonos, που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο, λίγα μόνο λεπτά από τη χώρα της Μυκόνου, αποτελείται από 32 δωμάτια που διακρίνονται για την…
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 09:13

Παγκόσμια διάκριση για την Costa Navarino

Η Costa Navarino διακρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, μέσα από τη βράβευση στην κατηγορία «Destination» των Tourism for Tomorrow Awards. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός που καθιέρωσε το World Travel & Tourism Council, επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα στις 24 Απριλίου…
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 10:08

Παγωτό με ανθότυρο και μέλι

Υλικά για 6 άτομα 500 γρ. ανθότυρο (ή μανούρι) 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 300 γρ. κρέμα γάλακτος 150 γρ. μέλι αγνό 1-2 κουτ. σούπας κουαντρό Γαρνίρισμα: μέλι, φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου ή τριμμένο καρύδι Εκτέλεση Πρώτη μου δουλειά να χτυπήσω την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαν…