Το καλύτερο σημείο σε ένα ταξίδι είναι όταν, δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα της εκάστοτε χώρας που έχετε ταξιδέψει, μαθαίνετε τα ήθη, τα έθιμα και την κουλτούρα εκατοντάδων χρόνων.
Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο που γίνεται η παρασκευή του φαγητού που διανέμεται κατά την διάρκεια μιας πτήσης, πού πάνε τα απορρίμματα των τροφίμων και τι γίνεται με το φαγητό όταν κάποια πτήση έχει καθυστέρηση.
«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το δεκάμηνο του 2015, με τους διακινηθέντες επιβάτες να φθάνουν τους 45,3 εκατομμύρια έναντι 41,1 εκατ. που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2014.
Με την προσθήκη δύο νέων νησιωτικών προορισμών, τη Σαντορίνη και την Κέρκυρα, ενισχύει το καλοκαιρινό πρόγραμμά της για την Ελλάδα η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.