Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 08:15

Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό
φωτογραφία instagram: g2_photography_rhodes

Η δημιουργία του πρώτου online ταξιδιωτικού οδηγού για τα Χανιά στη σερβική γλώσσα και ένα πλούσιο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: «Εξερευνήστε την Κρήτη-Εκεί που γεννήθηκε η Ευρώπη» (Discover Crete – where Europe was born) ήταν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του δημοσιογραφικού ταξιδιού, που διοργάνωσε η υπηρεσία Εξωτερικού Ε.Ο.Τ. της Σερβίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης από τις 2 έως και τις 8 Μαΐου 2024.

Ο Ivan Andrejic, ταξιδιωτικός δημοσιογράφος και συγγραφέας πολλών δωρεάν διαδικτυακών ταξιδιωτικών βιβλίων με περισσότερους από 150.000 αναγνώστες, ταξίδεψε στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Πάσχα, με σκοπό την προβολή της πόλης των Χανίων ως τουριστικού προορισμού.

Στόχος του δημοσιογραφικού ταξιδιού ήταν να προβληθούν οι φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι της περιοχής, καθώς και να αναδειχθούν τα έθιμα και οι παραδόσεις του νησιού κατά την περίοδο του Πάσχα στη Σερβία.

Ο κ. Andrejic εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την ομορφιά της πόλης των Χανίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επισκέφθηκε τις μοναδικές παραλίες του νομού (Φαλάσαρνα, Μπάλος, κ.α.), τα φαράγγια και τα χωριά γύρω από την πόλη των Χανίων. Κατέγραψε τις εντυπώσεις του στον ταξιδιωτικό οδηγό και τα ρεπορτάζ (στην αγγλική και τη σερβική γλώσσα) και πρόβαλε την περιοχή στο ταξιδιωτικό κοινό της Σερβίας, αποτυπώνοντας το ανυπέρβλητο κάλλος των Χανίων σε αριστοτεχνικές φωτογραφίες.

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr