Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 09:32

Ryanair: Νέα δρομολόγια και υπηρεσίες

Δύο νέους προορισμούς εγκαινιάζει η  Ryanair, από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες και τη Ρώμη, ενώ αυξάνει και τα δρομολόγια προς το Λονδίνο και τη Θεσσαλονίκη, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού.

Αυτές οι ανακοινώσεις αφορούν το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο παρουσίασε ο διευθυντής marketing, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιενm σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στα Χανιά.

Σύμφωνα  με τη Ryanair, από τον Σεπτέμβριο οι προορισμοί από την Αθήνα θα είναι συνολικά 8, θα υπάρχει και τρίτο αεροσκάφος στη βάση της Αθήνας, ενώ θα αυξηθούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από 154 σε 222 την εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη σύνδεση με το Λονδίνο, θα διαμορφωθεί με τέσσερα δρομολόγια ημερησίως ενώ για τη Θεσσαλονίκη έξι ημερησίως. Επίσης ο κ. O’ Μπράιεν ανακοίνωσε πως η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματός της από την Αθήνα για το 2014 με την προσφορά θέσεων για ταξίδια σε όλο το δίκτυό της, σε τιμές από 14,99 ευρώ τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδια θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.


Επιπλέον, η Ryanair παρουσίασε τη νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair, η οποία θα καταστήσει ακόμη πιο εύκολο για τους Έλληνες καταναλωτές και τους επισκέπτες να κλείσουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στην ιστοσελίδα www.ryanair.com/gr.

Η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair περιλαμβάνει μια εφαρμογή «Ανεύρεση Ναύλων», όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές ανά ναύλο, διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Επίσης, μπορούν να μοιραστούν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια με τους φίλους και την οικογένειά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μέσω της υπηρεσίας «Μοιραστείτε το Ναύλο» .