Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 10:49

Στους πιο hot προορισμούς για το καλοκαίρι η Ελλάδα

Aνάμεσα στους πιο hot προορισμούς για το καλοκαίρι συγκαταλέγει την Ελλάδα η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα aluxurytravelblog.com .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα ποτέ δεν έχασε το κυρός της ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για την καλοκαιρινή περίοδο στην Ευρώπη, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι θα κυμανθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα .

 Εκτός από το καλό φαγητό, τον τουρισμό και τις καιρικές συνθήκες η χώρα έχει και άλλα προτερήματα . Τα ελληνικά νησιά είναι πιο εύκολα προσβάσιμα καθώς η British Airways θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο του Λονδίνου σε διάφορα δημοφιλή νησιά όπως η Μύκονοςπάρχουν ακόμη ανεξερεύνητα νησιά που προσφέρονται για εξερευνήσεις από τους ταξιδιώτες. Ακόμη, τα παραδοσιακά πιάτα και εδέσματα την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλους τουριστικούς προορισμούς. Ο πολιτισμός ενισχύεται με το διευρυμένο ωράριο των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων από τις 8 π.μ μέχρι τις 8 μ. Επίσης η χώρα έχει 300 μέρες ηλιοφάνειας με τους μήνες Αύγουστο και Ιούλιο η θερμοκρασία να μην πέφτει ούτε το βράδυ κάτω από τους 20°C.