Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 09:32

Απογειώθηκε η 1η πτήση της Ryanair από την Αθήνα

Η πρώτη πτήση της Ryanair απογειώθηκε χθες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του Αθηναϊκού αερολιμένα με την ιρλανδική εταιρεία.

Το αεροδρόμιο επεφύλαξε την καθιερωμένη θερμή υποδοχή στην εταιρεία και τους εκπροσώπους της, σε εκδήλωση που οργάνωσε στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου επιβάτες της Ryanair ήταν έτοιμοι να πετάξουν για την Πάφο της Κύπρου. Ένα κρητικό συγκρότημα με λύρα και χορευτές αλλά και ένα ιρλανδικό ντουέτο διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Χριστόφορος Καπαρουνάκης.Το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσορίζοντας την Ryanair έδωσε έμφαση στην συνεχιζόμενη ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης της πρωτεύουσας τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας ότι εταιρείες όπως η Ryanair συμβάλουν θετικά σε αυτό το σκοπό. Οι εκπρόσωποι της Ryanair ευχαρίστησαν τον αερολιμένα για τη συνεργασία, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο Ελ. Βενιζέλος, αλλά και τις προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι η Ryanair πετά από σήμερα καθημερινά δρομολόγια προς Χανιά, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο.

Πηγή: news.gr