Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 09:46

Πέντε ελληνικές παραλίες στις καλύτερες 25 της Ευρώπης

Πέντε ελληνικές παραλίες κατέκτησαν από μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες 25 της Ευρώπης για το 2014, σύμφωνα με το Trip Advisor.

To Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ ακολούθησαν ο Μπάλος επίσης στα Χανιά στο νούμερο 13, η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου στη θέση 14, ηΠαλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα στην 15η και η παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στην 19η θέση.

Στην 25αδα βρέθηκε και μια παραλία στη Κύπρο, αυτή του Πρωταρά.

Την πρώτη θέση στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης κατέκτησε η παραλία Rabbit Beach στην Σικελία της Ιταλίας και τη 2η η Playa de ses Illetes στη Φορμεντέρα στις Βαλεαρίδες νήσους. Στην 3η θέση πήρε η παραλία Rhossili Bay της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην παγκόσμια κατάταξη του Trip Advisor για το 2014 ως η καλύτερη παραλία αναδείχθηκε η Baia do Sancho, στη Βραζιλία. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι παραλίες: Grace Bays στα Turks and Caicos, Flamenco Beach στο Πόρτο Ρίκο, Rabbit Beach στην Ιταλία, Whitehaven Beach στην Αυστραλία, Playa de ses Illetes, Formentera στην Ισπανία, Anse Lazio στις Σεϋχέλλες, Lanikai Beach στη Χαβάη, Rhossili Bay στην Ουαλία και Playa Norte στο Μεξικό.

Ανάμεσα στις 25 καλύτερες του κόσμου βρέθηκε και μια ελληνική, η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη.

Πηγή:news.gr