Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:31

Ανακαλύψτε τον κόσμο με τους ειδικούς της New York Times!

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και έγκυρα μέσα ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εφημερίδα New York Times ενημερώνει κάθε μέρα για όλα τα θέματα της δημοσιότητας και οι ρεπόρτερ της είναι καταρτισμένοι σε πολλά επίπεδα.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να περάσετε μαζί τους μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία; Το πρόγραμμα Times Journeys προσφέρει 21 διαφορετικές πολυτελείς ταξιδιωτικές προτάσεις σε όλο τον κόσμο, με τους ταξιδιώτες να συνοδεύονται από εμπειρογνώμονες δημοσιογράφους και συντάκτες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο τομέα.

Μεταξύ των προορισμών συγκαταλέγονται η Κίνα, η Γαλλία, η Ινδία, το Ισραήλ, η Κένυα, η Νέα Ζηλανδία, το Περού και η Τανζανία. Το πρόγραμμα είναι μια διευρυμένη έκδοση των ταξιδιών κρουαζιέρας, που ξεκίνησαν να προσφέρουν οι Times το 2012. Μερικά από τα πρόσφατα ταξίδια ήταν μια περιήγηση στην Παταγονία και μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Ενώ οι Times δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει ποιοι δημοσιογράφοι θα ενταχθούν στα επόμενα ταξίδια, κάποιες θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί από ιστορικούς, πρώην διπλωμάτες, ακόμα και οδηγούς σαφάρι.

Παρότι οι κρατήσεις γίνονται μέσω της εφημερίδας, τα ταξίδια οργανώνονται στη συνέχεια από τρία κορυφαία τουριστικά γραφεία. Οι τιμές ξεκινούν από 4.095 δολάρια (2.949 ευρώ) μέχρι και 16.995 δολάρια (12.240 ευρώ) το άτομο.

πηγή: news.gr