Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 08:00

«Top Resa»: Στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Παρίσι η Περιφέρεια Αττικής

Παρούσα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ ΙFTM (International & French Travel Market) - Top Resa”, B2B Travel Show, είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών της έκθεσης (www.iftm.fr), κατά τη διάρκειά της, προβάλλονται πάνω από 200 προορισμοί, αντιπροσωπεύονται 1.700 εταιρίες, συμμετέχουν 34.000 επαγγελματίες του τουρισμού και διοργανώνονται 150 συνεδριακές εκδηλώσεις.

Κεντρικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής, κατά την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης τουριστικής προβολής της, είναι η ενημέρωση της Γαλλικής αγοράς (που αποτελεί παραδοσιακά μία από τις κύριες αγορές - στόχους για την Αττική) και του διεθνούς κοινού, ότι η Αττική αποτελεί έναν ασφαλή κι ελκυστικό πολυδιάστατο προορισμό για αξέχαστες διακοπές καθ' όλη τη διάρκεια τους.

Στο περίπτερό της, η Π.Α. πρόκειται να υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, το ταξίδι στην Αττική.

Ενδεικτικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα προβληθούν τόσο οι ξεχωριστοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, όσο και οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά. καθώς και κάθε μορφής δραστηριότητα, κατάλληλη για κάθε τύπου επισκέπτη και για κάθε οικονομική δυνατότητα, που μπορεί να περιλαμβάνεται σε ένα ασφαλές και αξέχαστο ταξίδι διακοπών στην Αττική, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.