Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 08:28

Η Aegean αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία με το νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Tις πόρτες του στο επιβατικό κοινό άνοιξε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας το νέο, ολοκαίνουργιο Business Lounge της Aegean στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με στόχο να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από ένα χώρο υψηλής αισθητικής και άνεσης, αντάξιο της πόλης και του αναβαθμισμένου αεροδρομίου.

Το νέο Business Lounge της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη είναι εμπνευσμένο από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας και υπερδιπλάσιο του προηγούμενου καθώς ξεπερνά τα 500 τ.μ. Ενσωματώνει πρώτο τη νέα εταιρική ταυτότητα της Aegean, συμβαδίζει με την τεχνολογία αιχμής των νέων αεροσκαφών A320neo και A321neo που έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της και προδιαγράφει τη νέα εποχή της εταιρείας για ακόμη περισσότερες, καινοτομικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον επιβάτη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι καμπύλες μορφές οι οποίες κυριαρχούν σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεση και τη φιλοξενία, ενώ η ειδική πύλη μέσα στο lounge εξασφαλίζει την απευθείας επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Παράλληλα το νέο lounge της Aegean το οποίο βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αποτελεί μια πλατφόρμα εξοικείωσης των επιβατών της εταιρείας και του δικτύου εταιρειών της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας, Star Alliance, με τα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς τα μενού που προσφέρονται περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα ή πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Συγχρόνως η εταιρεία θα καλωσορίζει τους επιβάτες της με επιλεγμένα τοπικά κεράσματα και προϊόντα αλλά και κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας.

Έχοντας ως αφετηρία τη βάση της στο αναβαθμισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, η Aegean συνεχίζει να εξελίσσεται θέτοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των επιβατών της και παράλληλα αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία εμπλουτίζοντας παράλληλα το τουριστικό προϊόν της πόλης.