Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 07:09

Αφιερώματα στην Τήνο από Βέλγιο και Ολλανδία

Αφιερώματα στην Τήνο από Βέλγιο και Ολλανδία
Φωτογραφία instagram: Minas Akepsimaidis

Eνθαρρυντικά μηνύματα για την εξέλιξη της νέας τουριστικής χρονιάς στην Τήνο εκπέμπουν δύο σημαντικά δημοσιεύματα από το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Το πρώτο προέρχεται από βελγικό περιοδικό, που ειδικεύεται στους νέους, και το δεύτερο από δημοφιλή ολλανδική ταξιδιωτική πλατφόρμα.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, προκλήθηκαν μετά τις διαδικτυακές συναντήσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα ο δήμος με επαγγελματίες του τουρισμού με τη βοήθεια του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Τήνου, παράλληλα με τις διαδικτυακές συναντήσεις, έχει διευρύνει τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, με θεματικά videos και δύο εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για smartphones, με στόχο να βοηθήσουν τους επισκέπτες του νησιού, αλλά και τους επαγγελματίες να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των πλούσιων στοιχείων του τουριστικού προϊόντος του νησιού, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, σειρά διαδικτυακών επαφών πραγματοποιήθηκαν με παράγοντες της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Συγκεκριμένα, μαζί με το Βέλγιο και την Ολλανδία, πραγματοποιήθηκαν 22, συνολικά, επιλεγμένες συναντήσεις, με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες από Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Ισραήλ, Ρουμανία, Ινδία και Βουλγαρία, ενώ η online παρουσίαση, που προηγήθηκε, είχε 126 μοναδικές προβολές τις οποίες, πέρα από τους συμμετέχοντες, παρακολούθησαν και επαγγελματίες από Γερμανία, Νορβηγία και Ιταλία.