Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 09:40

TUI: Η Ελλάδα ο πιο δημοφιλής προορισμός - Επέκταση της τουριστικής σεζόν

Στην πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλών τουριστικών προορισμών για τους επισκέπτες της TUI βρέθηκε το 2020 η Ελλάδα.

Μάλιστα λόγω της αυξημένης ζήτησης, η TUI επεκτείνει την τουριστική περίοδο στην χώρα μας και θα προσφέρει ταξίδια διακοπών έως και τον Νοέμβριο.

Ταυτόχρονα, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στη Μεσόγειο όπου ο όμιλος TUI ξεκίνησε το πρόγραμμα κρουαζιέρας. Έτσι από την περασμένη εβδομάδα, η TUI Cruises προσφέρει κρουαζιέρες από την Κρήτη με προορισμό την Κέρκυρα και ενδιάμεση στάση στον Πειραιά.

Σε συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της TUI Sebastian Ebel εξήρε την καλή συνεργασία των δύο πλευρών και εξέφρασε την πρόθεση του ομίλου να επεκτείνει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα δημιούργησε ένα πλαίσιο για την ασφαλή επανέναρξη του τουρισμού. Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε και εφέτος να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα.

Η χώρα έχοντας προετοιμάσει καλά την επανέναρξη και λειτουργία του τουρισμού, αποδεικνύει πώς μπορείς να προσφέρεις υπέροχες εμπειρίες διακοπών και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και του τοπικού πληθυσμού στους τουριστικούς προορισμούς. Θέλουμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω τις στενές μας σχέσεις με την Ελλάδα και είμαι αισιόδοξος για την σεζόν του 2021 στη χώρα» δήλωσε ο κ. Sebastian Ebel.

ΑΠΕ-ΜΠΕ