Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 12:30

Η Evening Standard αποθεώνει τη Νάξο - Το κορυφαίο νησί στην Ελλάδα για το 2020

Η Evening Standard αποθεώνει τη Νάξο - Το κορυφαίο νησί στην Ελλάδα για το 2020
Φωτογραφία instagram: naxiancollection

Σε μία λίστα γεμάτη Ελλάδα και αισιοδοξία με 20 νησιά από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Σποράδες αλλά και την Κρήτη να γοητεύουν τους εκατομμύρια επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου της διεθνούς Βρετανικής εφημερίδας Evening Standard, η Νάξος καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, τα εξωτικά νερά, η εντυπωσιακή φύση, τα γραφικά σοκάκια, τα χωριά και το ορεινό τοπίο είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τον προορισμό μοναδικό, σύμφωνα με την ταξιδιωτική συντάκτρια του εγκωμιαστικού άρθρου που πέρυσι επισκέφτηκε τη Νάξο, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής που επιμελήθηκε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Η δημιουργός της λίστας δηλώνει υπέρμαχος των Ελληνικών νησιών που αποπνέουν μαγεία, ενώ δεν θεωρεί τυχαίο που σχεδόν τρία εκατομμύρια Βρετανοί κάθε χρόνο επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως η Evening Standard θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες καθημερινές Βρετανικές εφημερίδες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ ο ιστότοπος της διαθέτει πάνω από 19 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα με τα 20 ελληνικά νησιά που συμπεριλαμβάνονται στο αφιέρωμα:

 1. Νάξος
 2. Σέριφος
 3. Πάτμος
 4. Αμοργός
 5. Αστυπάλαια
 6. Κέρκυρα
 7. Σύμη
 8. Σαντορίνη
 9. Κρήτη
 10. Σίφνος
 11. Μύκονος
 12. Ίος
 13. Πάρος
 14. Ζάκυνθος
 15. Κεφαλονιά
 16. Μήλος
 17. Λευκάδα
 18. Σκόπελος
 19. Άνδρος
 20. Σκιάθος