Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 11:17

Νέα εποχή για τη HotelBrain με τα φτερά της Endeavor

Μια νέα σελίδα στην διεθνή πραγματικότητα ανοίγει για την ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, η οποία κατάφερε να ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor.

Η εταιρεία HotelBrain επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 10-12 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Πάνο Παλαιολόγο, εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει ενός πρωτοποριακού μοντέλου.

Η Endeavor βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία. Με την καθοδήγηση της Endeavor αποκτούν υψηλή επιρροή – συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενισχύουν τους κύκλους εργασιών τους και γίνονται πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.

Η HotelBrain αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Στόχος είναι να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και ΗΑΕ. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.