Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 14:49

Χριστούγεννα στο Coco-Mat Nafsika!

Το ξενοδοχείο Coco-Mat Hotel Nafsika στην Κηφισιά είναι γέννημα θρέμμα της διαχρονικής, ή απλώς πάντα νέας, ιδέας της ελληνικής φιλοξενίας. Βρίσκεται στην Κηφισιά, σ’ ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας και αποτελεί μια θερμή αγκαλιά υποδοχής και ανάπαυσης, αναψυχής και αναζωογόνησης, έναν μικρόκοσμο φυσικής απλότητας μέσα στον περίπλοκο και ταραχώδη κόσμο μας.

 

 

Ο εξοπλισμός και η διακόσμηση των χώρων του, εσωτερικών και εξωτερικών χαρακτηρίζονται από πράσινη πολυτέλεια, με τα υπνοδωμάτια να ξεχωρίζουν, σαφώς, χάρη στα εκπληκτικά συστήματα ύπνου της COCO-MAT.

Ο αξέχαστος ύπνος, το πρωινό γεύμα και οι γεύσεις υψηλής διατροφικής αξίας, η  επαγγελματική φροντίδα  από τους ανθρώπους μας, οι μετακινήσεις με ποδήλατο, το COCO-MAT store και ο «κήπος με τα αρώματα» συνθέτουν, μια περίληψη μόνο, της ξεχωριστής εμπειρίας φιλοξενίας στο Coco-Mat Hotel Nafsika.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Coco-Mat Nafsika φόρεσε τα γιορτινά του και σας προσκαλεί στην όμορφη Αθήνα για να περάσετε τις γιορτινές ημέρες.Μένετε 5 βράδια από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου και πληρώστε μόνο τα 3, και σίγουρα αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν αξέχαστες!!!