Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 10:37

Οι πιο glamourous χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στον κόσμο!

Περίπου από τα τέλη Νοεμβρίου οι βιτρίνες των μαγαζιών στο εξωτερικό έχουν αρχίσει και φορούν τα γιορτινά τους ενόψει των εορτών. Το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο CNN μας παρουσιάζει 4 πολυκαταστήματα με τις πιο glamourous χριστουγεννιάτικες βιτρίνες.

"A Joyful Obsession," Printemps, ΠαρίσιΓια περισσότερο από έναν αιώνα, το συγκεκριμένο πολυκατάστημα στο Παρίσι έχει δημιουργήσει φανταστικές βιτρίνες για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η φετινή αποτελείται από περίπου 80 αρκουδάκια τα οποία φορούν ρούχα και αξεσουάρ prada.


"The Yeti Story," Saks Fifth Avenue, Νέα ΥόρκηΦέτος οι βιτρίνες του πολυκαταστήματος Saks Fifth Avenue φιλοξενούν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη ζωή του Yeti και πως ένα τέρας της Σιβηρίας έγινε νιφάδα χιονιού στη Νέα Υόρκη.

"Hirschfeld Spectacular," Henri Bendel, Νέα ΥόρκηΣε συνεργασία με τον Margo Galleries η βιτρίνα του πολυκαταστήματος Henri Bendel φιλοξενεί μια 3D κατασκευή που αποδίδει φόρο τιμής στον εκλιπόντα καλλιτέχνη Al Hirschfeld. Στην βιτρίνα παρουσιάζεται ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με την Marilyn Monroe, Sarah Jessica Parker, Liza Minnelli, Woody Allen, Whoopi Goldberg και Audrey Hepburn.

"The Harrods Express," Harrods, London

Πάνω από 50 άτομα δημιούργησαν και φέτος την βιτρίνα του καταστήματος " The Harrods Express" παρουσιάζοντας περίτεχνες σκηνές από ένα τρένο που πραγματοποιούνται πολυτελή δείπνα.