Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 07:07

Η περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι - Με δέντρο 30 μέτρων

Άρωμα Χριστουγέννων θα «πλημμυρίσει», από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου 2019, το κέντρο του Βουκουρεστίου.

Η φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βουκουρέστι που θα υποδέχεται, σε καθημερινή βάση, τους επισκέπτες στην πλατεία Constitutiei.

Πλήθος επισκεπτών στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου

Η χριστουγεννιάτικη αγορά αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να υποδεχθεί φέτος μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, που θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους τριάντα μέτρων, να κάνει βόλτα στο παγοδρόμιο, να αναζητήσει αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια της παιδικής του ηλικίας στους συνολικά 130 πάγκους που θα στηθούν και να μπει στο πνεύμα των εορτών, υπό τους μελωδικούς ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, μία πόλη, αγαπημένος προορισμός των ελλήνων για τα Χριστούγεννα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν γράμματα στον Αη Βασίλη, ο οποίος θα κάνει μία… στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στις 13 Δεκεμβρίου, και να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χριστουγεννιάτικης αγοράς περιλαμβάνει πληθώρα συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες του ρουμανικού πενταγράμμου, αλλά και παιδικές χορωδίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν βιβλία και παιχνίδια για παιδιά σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της χριστουγεννιάτικης αγοράς, η οποία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου χριστουγεννιάτικων αγορών και διοργανώνεται από το δημαρχείο του Βουκουρεστίου μέσω του κέντρου Creart.